Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

Chippers Plat "K" Monggo Absen......

Page Title Module
Move Remove Collapse
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #61
    Re: Chippers Plat "K" Monggo Absen......

    absen...sesama community plat K (rendeng)

    Comment


    • #62
      Re: Chippers Plat "K" Monggo Absen......

      Originally posted by ravael View Post
      absen...sesama community plat K (rendeng)

      Monggo KISANAK................

      Comment


      • #63
        Re: Chippers Plat "K" Monggo Absen......

        Melu Absen Sek Kang... Suwi Ora Njedul...:d:d:d:d
        Kudus-pati-jepara Aman Terkendali.

        Comment


        • #64
          Re: Chippers Plat "K" Monggo Absen......

          Walaaaah wong Jeporo kok ga ono, yo wes aku tak melu absen.
          Kulo asli Njeporo kutha paling mucuk lor Jowo...
          Kang Mecicil jebule sampean wong Blora tah tak kiro Jogja asli
          Kang Bre ra ngiro jebule gede neng Kudus....Piye Kang, Liverpool taun iki bener2 menyesakkan

          Comment


          • #65
            Re: Chippers Plat "K" Monggo Absen......

            Weeee ladalah kok sepi tenan plat K iki, pancen wonge seng sitik opo anggotane sibuk kabeh yo?

            Comment


            • #66
              Re: Chippers Plat "K" Monggo Absen......

              ank bru dri kudus gan....

              Comment


              • #67
                Re: Chippers Plat "K" Monggo Absen......

                ikut absen, dari jepara.

                Comment


                • #68
                  Re: Chippers Plat "K" Monggo Absen......

                  wuih.. sui ra absen... wes ono pendatang baru ki kayane....

                  Comment


                  • #69
                    Re: Chippers Plat "K" Monggo Absen......

                    suwi ra absenn.. sibuk dodolan ae..
                    neng ndi yo ki kang rochim...

                    Comment


                    • #70
                      Re: Chippers Plat "K" Monggo Absen......

                      Originally posted by kraoto88 View Post
                      suwi ra absenn.. sibuk dodolan ae..
                      neng ndi yo ki kang rochim...
                      oit, mesakke kelelep,
                      dalem kang, sakniki nembe mBLANDONG nang purwodadi ki, sasi ngarep nek gak ono alangan, bade boyongan nang purwodadi......

                      Comment


                      • #71
                        Re: Chippers Plat "K" Monggo Absen......

                        Originally posted by Hendra F View Post
                        ikut absen plat "K" asal kudus tp skrg di Bandung lg kuliah

                        Kudus SMA ne pundi mas?

                        Originally posted by mazpep View Post
                        Walaaaah wong Jeporo kok ga ono, yo wes aku tak melu absen.
                        Kulo asli Njeporo kutha paling mucuk lor Jowo...
                        Kang Mecicil jebule sampean wong Blora tah tak kiro Jogja asli
                        Kang Bre ra ngiro jebule gede neng Kudus....Piye Kang, Liverpool taun iki bener2 menyesakkan
                        aku lair neng tjepoe, trus diboyong kudus, nganti sma, nguli neng jogja, trus wong tuwo pindah oSlo, saiki neng nDepok-Jabar, kerjo neng Jakarta. :laugh:

                        Comment


                        • #72
                          Re: Chippers Plat "K" Monggo Absen......

                          Absen kang......
                          Asli plat K-D aliase Rembang Bangkit...

                          monggo kapan-kapan mampir nyoba kawis plus lontong tuyuhan..

                          saiki kuliah nang Jakarta....

                          Comment


                          • #73
                            Re: Chippers Plat "K" Monggo Absen......

                            Originally posted by Mecicil View Post
                            oit, mesakke kelelep,
                            dalem kang, sakniki nembe mBLANDONG nang purwodadi ki, sasi ngarep nek gak ono alangan, bade boyongan nang purwodadi......
                            kang kabari yo nek wes pindahan neng purwodadi...
                            sajake ameh dadi sesepuhe kono ki yo...
                            tak kei julukan anyar piye kang....
                            KANG MAS MECICIL "ADIPATI PWDD".....
                            COCOK GAK..

                            Comment


                            • #74
                              Re: Chippers Plat "K" Monggo Absen......

                              Originally posted by kraoto88 View Post
                              kang kabari yo nek wes pindahan neng purwodadi...
                              sajake ameh dadi sesepuhe kono ki yo...
                              tak kei julukan anyar piye kang....
                              KANG MAS MECICIL "ADIPATI PWDD".....
                              COCOK GAK..
                              wuakakakakakaka, digawe cocok wae lah...

                              akhire boyong maring kota swike aka purwodadi... :d

                              Comment


                              • #75
                                Re: Chippers Plat "K" Monggo Absen......

                                absen subuh...
                                paling2 yah mene kang adipati yo wes bobok...

                                Comment

                                Working...
                                X