Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

Chipper Semarang dan sekitarnya Join sini! (Part 3)

Page Title Module
Move Remove Collapse
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Chipper Semarang dan sekitarnya Join sini! (Part 3)

    Dikarenakan thread lama sudah melebihi 1000 post

    http://forum.chip.co.id/community-ga...sini-dong.html
    http://forum.chip.co.id/community-ga...-part-2-a.html

    atas permintaan bro fansaviola utk ditutup utk meringankan beban server. Maka buat lanjutinnya disini aja ya...






    Btw miss semarang euy.... huhuhu
    Last edited by yossie3660; 19-07-2010, 22:20.

  • #2
    Re: Chipper Semarang dan sekitarnya Join sini! (Part 2)

    Originally posted by Mecicil View Post
    Permisi, warga baru nderek ABSEN..!
    Nyuwun petuah lan pengarah arah sesepuh mriki nggih, kersane kulo mboten kesasar..... (wes bener hurung bosoku kuwi???)
    Maturnuwun....
    monggo kisanak... keparengaken pinarak rumiyin...

    Comment


    • #3
      Re: Chipper Semarang dan sekitarnya Join sini! (Part 2)

      Originally posted by kraoto88 View Post
      monggo kisanak... keparengaken pinarak rumiyin...
      wew endi unjukane ki...:d

      Comment


      • #4
        Re: Chipper Semarang dan sekitarnya Join sini! (Part 3)

        wihhh manggon anyar meneh...ganti presiden wae piye ki? wes jarang mampir kene ki

        Comment


        • #5
          Re: Chipper Semarang dan sekitarnya Join sini! (Part 3)

          Originally posted by madhon View Post
          wihhh manggon anyar meneh...ganti presiden wae piye ki? wes jarang mampir kene ki
          rung dikudeta koq njaluk ganti piye iki...

          Comment


          • #6
            Re: Chipper Semarang dan sekitarnya Join sini! (Part 3)

            Jebule ono thread anyar meneh neng kene...
            Yo wis absen sek...

            Comment


            • #7
              Re: Chipper Semarang dan sekitarnya Join sini! (Part 3)

              Originally posted by mantubedjat View Post
              rung dikudeta koq njaluk ganti piye iki...
              ho oh ki... wes di kenal2ke kok ra ndang di rabi.. rabi.. [jaka sembung bawa golok]

              Comment


              • #8
                Re: Chipper Semarang dan sekitarnya Join sini! (Part 3)

                horeeeeeeeeee omah anyar....

                absen diluk ah bar kui langsung

                Comment


                • #9
                  Re: Chipper Semarang dan sekitarnya Join sini! (Part 3)

                  horeeeee...
                  mejeng page one....
                  absen dsek...

                  Comment


                  • #10
                    Re: Chipper Semarang dan sekitarnya Join sini! (Part 3)

                    Originally posted by madhon View Post
                    wihhh manggon anyar meneh...ganti presiden wae piye ki? wes jarang mampir kene ki
                    lho emange presidene sopo tho kang....

                    Comment


                    • #11
                      Re: Chipper Semarang dan sekitarnya Join sini! (Part 3)

                      kikikiki rebo bengi wingi ketemu kang alex karo nyonyah lagi meh nonton ning MOI...bocahe ndi yo kok ga tau ngetok ning kene meneh?

                      Comment


                      • #12
                        Re: Chipper Semarang dan sekitarnya Join sini! (Part 3)

                        absen pages two....

                        Comment


                        • #13
                          Re: Chipper Semarang dan sekitarnya Join sini! (Part 3)

                          Originally posted by madhon View Post
                          kikikiki rebo bengi wingi ketemu kang alex karo nyonyah lagi meh nonton ning MOI...bocahe ndi yo kok ga tau ngetok ning kene meneh?
                          hadir pak dhe nembe online hahaha......
                          jebule wes pindah omah nang user CP gak ketok hahahhaha... trit sing lawas digembok....

                          sori yo kang wingi buru2 lha wes filem e wes muter , dadi langsung mlebu audi,
                          training e sampek kapan kang ?

                          Comment


                          • #14
                            Re: Chipper Semarang dan sekitarnya Join sini! (Part 3)

                            absen pertama di minggu dini hari ...

                            Comment


                            • #15
                              Re: Chipper Semarang dan sekitarnya Join sini! (Part 3)

                              Originally posted by alexcius View Post
                              hadir pak dhe nembe online hahaha......
                              jebule wes pindah omah nang user CP gak ketok hahahhaha... trit sing lawas digembok....

                              sori yo kang wingi buru2 lha wes filem e wes muter , dadi langsung mlebu audi,
                              training e sampek kapan kang ?
                              podo wae kang, wingi selak ngelih n mepet waktune selak maen filme
                              kapan ki nonbar?

                              Comment

                              Working...
                              X