Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

Chippers Barlingmascakeb (Purbalingga, Cilacap, Banyumas,dan Cilacap) Part IV

Page Title Module
Move Remove Collapse
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Re: Chippers Barlingmascakeb (Purbalingga, Cilacap, Banyumas,dan Cilacap) Part IV

    HHHmmmm.... telat maning..

    Comment


    • #17
      Re: Chippers Barlingmascakeb (Purbalingga, Cilacap, Banyumas,dan Cilacap) Part IV

      Originally posted by Moon View Post
      HHHmmmm.... telat maning..

      pirang wulan kuwe gole telat.. apa anu wis lagi isi...

      Comment


      • #18
        Re: Chippers Barlingmascakeb (Purbalingga, Cilacap, Banyumas,dan Cilacap) Part IV

        Isi apaan?

        Ayo kita kumpul2 yok, sapa tau ada gosip baru!

        Comment


        • #19
          Re: Chippers Barlingmascakeb (Purbalingga, Cilacap, Banyumas,dan Cilacap) Part IV

          Originally posted by fathares View Post
          Isi apaan?

          Ayo kita kumpul2 yok, sapa tau ada gosip baru!
          isi kandungan nya mas

          katanya telat..

          Comment


          • #20
            Re: Chippers Barlingmascakeb (Purbalingga, Cilacap, Banyumas,dan Cilacap) Part IV

            Originally posted by rendut View Post
            isi kandungan nya mas

            katanya telat..
            WAduh!!! Waduh!! Hahahaha...

            @fathares: yuk... setuja

            Comment


            • #21
              Re: Chippers Barlingmascakeb (Purbalingga, Cilacap, Banyumas,dan Cilacap) Part IV

              Ayo kita kumpul.... Rendut kapan ke pwt biar bisa barengan kumpulnya... Jangan cari duit mulu, sekali2 happy2

              Comment


              • #22
                Re: Chippers Barlingmascakeb (Purbalingga, Cilacap, Banyumas,dan Cilacap) Part IV

                wahh..
                pd garep kumpulan yah

                mank lg musim apa yak nang pw.kerto...

                udan bae yah

                Comment


                • #23
                  Re: Chippers Barlingmascakeb (Purbalingga, Cilacap, Banyumas,dan Cilacap) Part IV

                  @nduwurku
                  Genah iya udan bae, ngantekan klambine rung pada kering apa maning jeroane pada bae wkwkwkwk, ayuh kumpul-kumpul maning enake nang ngendi yah sing kira2 teyeng nggo cuci mripat tulih

                  Comment


                  • #24
                    Re: Chippers Barlingmascakeb (Purbalingga, Cilacap, Banyumas,dan Cilacap) Part IV

                    Originally posted by fathares View Post
                    Ayo kita kumpul.... Rendut kapan ke pwt biar bisa barengan kumpulnya... Jangan cari duit mulu, sekali2 happy2

                    balik palingan yo tahun baru.. wkwkw..
                    idul adha angel wektune sempit.. hoho.

                    ngolet duit wae ora sukses2 mbah..

                    Comment


                    • #25
                      Re: Chippers Barlingmascakeb (Purbalingga, Cilacap, Banyumas,dan Cilacap) Part IV

                      Originally posted by rendut View Post
                      balik palingan yo tahun baru.. wkwkw..
                      idul adha angel wektune sempit.. hoho.

                      ngolet duit wae ora sukses2 mbah..
                      Duit mbok teka dewek? Mulane ngolet duit nang pwt bae

                      ya dah tahun baru ya tanggal berapa nih? biar disiapkan semua oleh nockl

                      Comment


                      • #26
                        Re: Chippers Barlingmascakeb (Purbalingga, Cilacap, Banyumas,dan Cilacap) Part IV

                        Originally posted by fathares View Post
                        Duit mbok teka dewek? Mulane ngolet duit nang pwt bae

                        ya dah tahun baru ya tanggal berapa nih? biar disiapkan semua oleh nockl
                        haha.. teka kan barang nek diundang.. nek meneg bae ya ora tekan2.
                        kepingine ngono.. tapi maklum mungkin ra kengge ilmu ne..
                        kecuali ono sing arep sharing usaha lan modal xixixxi

                        siap laksanakan. kongkow2 mode on kayane kie.. haha

                        Comment


                        • #27
                          Re: Chippers Barlingmascakeb (Purbalingga, Cilacap, Banyumas,dan Cilacap) Part IV

                          Originally posted by rendut View Post
                          haha.. teka kan barang nek diundang.. nek meneg bae ya ora tekan2.
                          kepingine ngono.. tapi maklum mungkin ra kengge ilmu ne..
                          kecuali ono sing arep sharing usaha lan modal xixixxi

                          siap laksanakan. kongkow2 mode on kayane kie.. haha
                          mulane aja kakehan nongkrong yak...

                          ndongane sing akeh...
                          sekeluarga kon ndongak na yak...

                          Comment


                          • #28
                            Re: Chippers Barlingmascakeb (Purbalingga, Cilacap, Banyumas,dan Cilacap) Part IV

                            Originally posted by ajastafararawnaayasaman View Post
                            mulane aja kakehan nongkrong yak...

                            ndongane sing akeh...
                            sekeluarga kon ndongak na yak...
                            nongkrong ning ndisit kie..? hoo.. aja ngarang lah...

                            wis ake ndonga kok.. heheh

                            Comment


                            • #29
                              Re: Chippers Barlingmascakeb (Purbalingga, Cilacap, Banyumas,dan Cilacap) Part IV

                              nang kene apa ana sing pw.kerto asli...

                              maksude siki kerjane umaeh dll nang pw.kerto kabeh

                              Comment


                              • #30
                                Re: Chippers Barlingmascakeb (Purbalingga, Cilacap, Banyumas,dan Cilacap) Part IV

                                Originally posted by ajastafararawnaayasaman View Post
                                nang kene apa ana sing pw.kerto asli...

                                maksude siki kerjane umaeh dll nang pw.kerto kabeh

                                aku kie... cah PWT asli.. ana ning KTP
                                wakawkwa.. nek wenderis karo fatarhes cah JKT cmiiw

                                Comment

                                Working...
                                X