Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

Chippers Barlingmascakeb (Purbalingga, Cilacap, Banyumas,dan Cilacap) Part IV

Page Title Module
Move Remove Collapse
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #46
    Re: Chippers Barlingmascakeb (Purbalingga, Cilacap, Banyumas,dan Cilacap) Part IV

    Originally posted by fathares View Post
    Makan mulu nih. Ngegedein "barang" aja!

    Cek ini deh. http://forum.chip.co.id/watchdog/161...ad-sector.html
    udah cukup besar kok makanya tampungan nya banyak, wkwkwkwkwwk
    kuwe link anu isine apa mbah fathares?

    Comment


    • #47
      Re: Chippers Barlingmascakeb (Purbalingga, Cilacap, Banyumas,dan Cilacap) Part IV

      Originally posted by wenderis View Post
      halo semua....absen malam2...pada ngomongin apa seeh...?


      bye semua...numpang eksis doank...chip lagi cacat seeh jadi males bukanya..
      nek gonku malah chip kedetek ana malwere ko, pada kaya kuwe ra sih nggone sampeyan kabeh

      Comment


      • #48
        Re: Chippers Barlingmascakeb (Purbalingga, Cilacap, Banyumas,dan Cilacap) Part IV

        Originally posted by why_13 View Post
        nek gonku malah chip kedetek ana malwere ko, pada kaya kuwe ra sih nggone sampeyan kabeh
        kue mah anu anggo firefox...

        ky sbelahku...kena peringatan malware...

        tp nuku anu opera...ora kena luh...
        tp y mbuh...apa anu aq anggo AVG anti viruse yah

        Comment


        • #49
          Re: Chippers Barlingmascakeb (Purbalingga, Cilacap, Banyumas,dan Cilacap) Part IV

          Originally posted by ajastafararawnaayasaman View Post
          kue mah anu anggo firefox...

          ky sbelahku...kena peringatan malware...

          tp nuku anu opera...ora kena luh...
          tp y mbuh...apa anu aq anggo AVG anti viruse yah
          ana firefoxke, tapi sing sering tek nggo si kroome , mungkin nggo avg kang

          Comment


          • #50
            Re: Chippers Barlingmascakeb (Purbalingga, Cilacap, Banyumas,dan Cilacap) Part IV

            kudu update vbuletin kayane... wkwkww.

            serangan malware kenceng juga yaks:::

            Comment


            • #51
              Re: Chippers Barlingmascakeb (Purbalingga, Cilacap, Banyumas,dan Cilacap) Part IV

              Originally posted by wenderis View Post
              halo semua....absen malam2...pada ngomongin apa seeh...?


              bye semua...numpang eksis doank...chip lagi cacat seeh jadi males bukanya..
              iyo gawe males ae, wis kaya ngono saiki sering error....

              Originally posted by why_13 View Post
              nek gonku malah chip kedetek ana malwere ko, pada kaya kuwe ra sih nggone sampeyan kabeh
              nang nggonku yo pada wae, ujarku kopiku sing error

              Originally posted by ajastafararawnaayasaman View Post
              kue mah anu anggo firefox...

              ky sbelahku...kena peringatan malware...

              tp nuku anu opera...ora kena luh...
              tp y mbuh...apa anu aq anggo AVG anti viruse yah
              eh tapi yo ra koyo ngono jan, aq nang kantor OL nggo firefox nang Linux ana peringatan malware, tapi tes nggo komputer sing liyane windows firefox yo ra opo2.trus sing bener endi....

              Originally posted by why_13 View Post
              ana firefoxke, tapi sing sering tek nggo si kroome , mungkin nggo avg kang
              moso sih, kayane ra ngaruh lho....

              Originally posted by rendut View Post
              kudu update vbuletin kayane... wkwkww.

              serangan malware kenceng juga yaks:::
              opo kiyw sing wis diserang....

              Comment


              • #52
                Re: Chippers Barlingmascakeb (Purbalingga, Cilacap, Banyumas,dan Cilacap) Part IV

                Originally posted by R'deon View Post

                opo kiyw sing wis diserang....
                lagi diserang terus pirang dina wingi... lagi akeh ana ana baen..

                Comment


                • #53
                  Re: Chippers Barlingmascakeb (Purbalingga, Cilacap, Banyumas,dan Cilacap) Part IV

                  kayane sing kena serangan MALware...

                  sing anggo antiviruse ora di update...

                  lha buktine sing anggo AVG free...tp aq update trus ben dina..aman2 bae luh...
                  komputer sebelahku ...metu warning...
                  sing sijine maning..anggo NOrton ra tau update mlah jebol

                  Comment


                  • #54
                    Re: Chippers Barlingmascakeb (Purbalingga, Cilacap, Banyumas,dan Cilacap) Part IV

                    Originally posted by ajastafararawnaayasaman View Post
                    kayane sing kena serangan MALware...

                    sing anggo antiviruse ora di update...

                    lha buktine sing anggo AVG free...tp aq update trus ben dina..aman2 bae luh...
                    komputer sebelahku ...metu warning...
                    sing sijine maning..anggo NOrton ra tau update mlah jebol

                    jare sapa.. aku malah ra tahu ngge antivirus.
                    wkwkwwk

                    Comment


                    • #55
                      Re: Chippers Barlingmascakeb (Purbalingga, Cilacap, Banyumas,dan Cilacap) Part IV

                      Originally posted by rendut View Post
                      jare sapa.. aku malah ra tahu ngge antivirus.
                      wkwkwwk
                      Wah sekti kyeh komputere, rahasianae apa sih

                      Comment


                      • #56
                        Re: Chippers Barlingmascakeb (Purbalingga, Cilacap, Banyumas,dan Cilacap) Part IV

                        Originally posted by why_13 View Post
                        Wah sekti kyeh komputere, rahasianae apa sih
                        lah ra nggo rahasia macem2 kok.. hehe..biasa ae.

                        Comment


                        • #57
                          Re: Chippers Barlingmascakeb (Purbalingga, Cilacap, Banyumas,dan Cilacap) Part IV

                          Originally posted by rendut View Post
                          lah ra nggo rahasia macem2 kok.. hehe..biasa ae.
                          rahasiane..
                          ky komputer warnet yaak

                          anggo deep frezze bangsane kue

                          Comment


                          • #58
                            Re: Chippers Barlingmascakeb (Purbalingga, Cilacap, Banyumas,dan Cilacap) Part IV

                            Originally posted by ajastafararawnaayasaman View Post
                            rahasiane..
                            ky komputer warnet yaak

                            anggo deep frezze bangsane kue

                            gujiss... gah sich temen... biasa wae lah instal
                            bar kue di nggo. auto run pateni kabeh. membiasakan ngganggo explorer
                            aja dobel klik. wiss.

                            ra kakean cengek apa2 maning

                            Comment


                            • #59
                              Re: Chippers Barlingmascakeb (Purbalingga, Cilacap, Banyumas,dan Cilacap) Part IV

                              Buset pada pake bahasa jawa malah mumet gue bacanya hehehehehehehehe

                              Comment


                              • #60
                                Re: Chippers Barlingmascakeb (Purbalingga, Cilacap, Banyumas,dan Cilacap) Part IV

                                Originally posted by fathares View Post
                                Buset pada pake bahasa jawa malah mumet gue bacanya hehehehehehehehe

                                puluhan tahun ning PWT gak iso bahasa jawa..? ngapa baen koe..

                                Comment

                                Working...
                                X