Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

Gak bisa buka situs https di browser

Page Title Module
Move Remove Collapse
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Gak bisa buka situs https di browser

    Sejak dua hari yang lalu gw mengalami keanehan pada PC gw, ketika buka halaman yang https selalu gak bisa dibuka.

    Udah gw coba pake mozilla, safari, opera en IE hasilnya sama..

    Pesan yg muncul :

    Unable to complete secure transaction

    You tried to access the address https://login.facebook.com/login.php?login_attempt=1, which is currently unavailable. Please make sure that the Web address (URL) is correctly spelled and punctuated, then try reloading the page.

    Secure connection: fatal error (301)

    https://login.facebook.com/login.php?login_attempt=1

    The certificate has expired.
    Make sure your Internet connection is active and check whether other applications that rely on the same connection are working.

    Bagi para master dan suhu tolong dong pencerahannya..

    Thanks..

  • #2
    Re: Gak bisa buka situs https di browser

    Originally posted by bacheindra View Post
    Sejak dua hari yang lalu gw mengalami keanehan pada PC gw, ketika buka halaman yang https selalu gak bisa dibuka.

    Udah gw coba pake mozilla, safari, opera en IE hasilnya sama..

    Pesan yg muncul :

    Unable to complete secure transaction

    You tried to access the address https://login.facebook.com/login.php?login_attempt=1, which is currently unavailable. Please make sure that the Web address (URL) is correctly spelled and punctuated, then try reloading the page.

    Secure connection: fatal error (301)

    https://login.facebook.com/login.php?login_attempt=1

    The certificate has expired.
    Make sure your Internet connection is active and check whether other applications that rely on the same connection are working.

    Bagi para master dan suhu tolong dong pencerahannya..

    Thanks..
    sudahkah anda mengecek pengaturan hari dan tanggal di Windows anda?

    Comment


    • #3
      Re: Gak bisa buka situs https di browser

      kayaknya beberapa hari yg lalu sudah ada yg membahas hal ini bro.... coba di search dl.....

      Comment

      Working...
      X