caching and shodowing
Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the CHIP Forum.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

+ Reply to Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 16

Thread: caching and shodowing
  
Bookmark and Share

  1. #1
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    jakarta
    Posts
    431
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    16

    caching and shodowing



    Hi,

    Kdg2 suka blue screen n disuruh disable caching and shodowing.
    Kegunaan caching and shodowing itu untuk apa? dan cara disablenya gimana? JIka di disable akan mematikan salah satu komponen?

    thanks
    Lionel Messi the best young player in the world



  2. #2
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    jakarta
    Posts
    431
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    16

    Re: caching and shodowing



    Ga ada yg respond? hix

  3. #3
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Pondok Gede- Bekasi
    Posts
    5,367
    Thanks
    1
    Thanked 227 Times in 72 Posts
    Rep Power
    38

    Re: caching and shodowing



    Quote Originally Posted by gober^ View Post
    Hi,

    Kdg2 suka blue screen n disuruh disable caching and shodowing.
    Kegunaan caching and shodowing itu untuk apa? dan cara disablenya gimana? JIka di disable akan mematikan salah satu komponen?

    thanks
    Kurang jelas bro apa yang dimaksud, spesifikasi system apa ?
    Bergabung dengan Fan Page GIGABYTE Motherboard Indonesia :

    http://www.facebook.com/GIGABYTE.Indonesia

  4. #4
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    jakarta
    Posts
    431
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    16

    Re: caching and shodowing



    Quote Originally Posted by Benny Lodewijk;19 27611
    Kurang jelas bro apa yang dimaksud,spesifikasi system apa ?
    Maksudnya jika lagi BSOD itu ada disuruh disable caching and shodowing bro... tp ga tau dimanaya saya..

    OS: window xp pro

    thank

  5. #5
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Pondok Gede- Bekasi
    Posts
    5,367
    Thanks
    1
    Thanked 227 Times in 72 Posts
    Rep Power
    38

    Re: caching and shodowing



    Quote Originally Posted by gober^ View Post
    Maksudnya jika lagi BSOD itu ada disuruh disable caching and shodowing bro... tp ga tau dimanaya saya..

    OS: window xp pro

    thank
    oh yang itu ... pesan BSOD seperti tulisan yang anda katakan hanyalah pesan default dari OS klo ada masalah. Umumnya ini muncul karena ada masalah di memory bukan setting di BIOS.

  6. #6
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    jakarta
    Posts
    431
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    16

    Re: caching and shodowing



    Quote Originally Posted by Benny Lodewijk View Post
    oh yang itu ... pesan BSOD seperti tulisan yang anda katakan hanyalah pesan default dari OS klo ada masalah. Umumnya ini muncul karena ada masalah di memory bukan setting di BIOS.
    Ohh.. wah kalo gitu kingston jelek nih.. baru beli masa sering BSOD -_-

    Ok thank yah bro

  7. #7
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Pondok Gede- Bekasi
    Posts
    5,367
    Thanks
    1
    Thanked 227 Times in 72 Posts
    Rep Power
    38

    Re: caching and shodowing



    Quote Originally Posted by gober^ View Post
    Ohh.. wah kalo gitu kingston jelek nih.. baru beli masa sering BSOD -_-

    Ok thank yah bro
    Belum tentu kingstonnya juga bro.. bisa jadi setting timing atau voltasenya tidak sesuai.

  8. #8
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    jakarta
    Posts
    431
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    16

    Re: caching and shodowing



    Quote Originally Posted by Benny Lodewijk View Post
    Belum tentu kingstonnya juga bro.. bisa jadi setting timing atau voltasenya tidak sesuai.
    Btw cara setting timing atau voltasenya gimana? bukanya automatic yah?

    thanks

  9. #9
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Pondok Gede- Bekasi
    Posts
    5,367
    Thanks
    1
    Thanked 227 Times in 72 Posts
    Rep Power
    38

    Re: caching and shodowing



    Quote Originally Posted by gober^ View Post
    Btw cara setting timing atau voltasenya gimana? bukanya automatic yah?

    thanks
    Pake motherboard apa bro ?

  10. #10
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    jakarta
    Posts
    431
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    16

    Re: caching and shodowing



    Quote Originally Posted by Benny Lodewijk View Post
    Pake motherboard apa bro ?
    Gigabyte GA-965G-DS3 Rev 1 bro..

    thanks


 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts