[HACK] Cara terbaru hack Ngage 2.0 di Symbian OS 9.1
Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the CHIP Forum.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

+ Reply to Thread
Results 1 to 1 of 1

Thread: [HACK] Cara terbaru hack Ngage 2.0 di Symbian OS 9.1
  
Bookmark and Share

  1. #1
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Tangerang
    Posts
    6,212
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    68

    [HACK] Cara terbaru hack Ngage 2.0 di Symbian OS 9.1



    Seperti judul di atas, gw mao bagi2 tips dan trick buat maenin game Ngage di HP Nokia Symbian OS 9.1, contoh : N73, 3250, 6120 Classic, dan dkk deh.

    Gw juga dapetnya dari forum luar seh, gara2 beli N81 yang versi baru dan dah diupgrade ke versi barunya. Nah berhubung pake firmware baru hack yang lama yang bro dimdom pernah posting gak bisa dipake. Jadi hunting deh.

    Link buat file yang diperluin nyusul yah. Dah pagi neh soalnya, lagi iseng sambil charge HP aja.

    Link download :
    http://rapidshare.com/files/13781517...gage.docx.html

    Selamat menikmati!


 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts