Gak bisa buka situs https di browser
Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the CHIP Forum.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

+ Reply to Thread
Results 1 to 3 of 3

Thread: Gak bisa buka situs https di browser
  
Bookmark and Share

  1. #1
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Gak bisa buka situs https di browser



    Sejak dua hari yang lalu gw mengalami keanehan pada PC gw, ketika buka halaman yang https selalu gak bisa dibuka.

    Udah gw coba pake mozilla, safari, opera en IE hasilnya sama..

    Pesan yg muncul :

    Unable to complete secure transaction

    You tried to access the address https://login.facebook.com/login.php?login_attempt=1, which is currently unavailable. Please make sure that the Web address (URL) is correctly spelled and punctuated, then try reloading the page.

    Secure connection: fatal error (301)

    https://login.facebook.com/login.php?login_attempt=1

    The certificate has expired.
    Make sure your Internet connection is active and check whether other applications that rely on the same connection are working.

    Bagi para master dan suhu tolong dong pencerahannya..

    Thanks..

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    SMAN 1 Depok
    Posts
    1,179
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    16

    Re: Gak bisa buka situs https di browser



    Quote Originally Posted by bacheindra View Post
    Sejak dua hari yang lalu gw mengalami keanehan pada PC gw, ketika buka halaman yang https selalu gak bisa dibuka.

    Udah gw coba pake mozilla, safari, opera en IE hasilnya sama..

    Pesan yg muncul :

    Unable to complete secure transaction

    You tried to access the address https://login.facebook.com/login.php?login_attempt=1, which is currently unavailable. Please make sure that the Web address (URL) is correctly spelled and punctuated, then try reloading the page.

    Secure connection: fatal error (301)

    https://login.facebook.com/login.php?login_attempt=1

    The certificate has expired.
    Make sure your Internet connection is active and check whether other applications that rely on the same connection are working.

    Bagi para master dan suhu tolong dong pencerahannya..

    Thanks..
    sudahkah anda mengecek pengaturan hari dan tanggal di Windows anda?

  3. #3
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    8,365
    Thanks
    129
    Thanked 203 Times in 196 Posts
    Rep Power
    38

    Re: Gak bisa buka situs https di browser



    kayaknya beberapa hari yg lalu sudah ada yg membahas hal ini bro.... coba di search dl.....


 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)

     

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts