Windows 7 base score - Page 5
Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the CHIP Forum.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

+ Reply to Thread
Page 5 of 45 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... LastLast
Results 41 to 50 of 448

Thread: Windows 7 base score
  
Bookmark and Share

  1. #41
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Cinere, Jaksel or Depok ya?
    Posts
    2,768
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    23

    Re: Windows 7 base score



    thx buat baby blowfish (GRP all star 4 u) sekarang aye dah tau kalo se7en masih mentok emang di HDD... now i am wondering, what kind of HDD that would move the score up?
    X-Tra SPACE
    eXperiencing, Training, Supporting with PACE

    I think that i was born to be a gamer...

  2. #42
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Surabaya
    Posts
    406
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    13

    Re: Windows 7 base score



    Tq grp nya, sekalian mo coba ada yg bisa gak break hd dari 5,9

  3. #43
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Dimana mana hatiku senang
    Posts
    7,670
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Rep Power
    81

    Re: Windows 7 base score



    ternyata sama aja yah pake SSD ato gak pake tetep 5.9





  4. #44
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Surabaya
    Posts
    4,743
    Thanks
    6
    Thanked 119 Times in 88 Posts
    Rep Power
    31

    Re: Windows 7 base score



    btw, win7 tuh bench hdd performance dari hdd yg mana ya? apa hdd letak windowsnya? atau bisa diakalin dengan dipindah ke hdd laen? kalo bisa, gw pengen coba di ramdisk, kalo masih tetep aja 5.9 berarti keterlaluan
    salah satu salah kaprah terbanyak orang indo:
    CPU = komputer (PC) yg terdiri dari case dan daleman2nya.

    padahal CPU = Central Processing Unit, alias PROSESOR

  5. #45
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Di depan lappie ku tersayang..
    Posts
    120
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    12

    Re: Windows 7 base score



    ikutan ahh...
    masih kurang gesit nih kayaknya

    Last edited by eymperia1; 07-12-2009 at 14:22.

  6. #46
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Bekasi
    Posts
    1,517
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    18

    Re: Windows 7 base score



    Quote Originally Posted by sflash View Post
    ada teman.... tapi lebih parah lagi kompienya
    percaya aja lu..:laugh:..coba aja liat "my system"nya..
    hmm..gw juga ternyata 5,9 score HDDnya..mungkin ada yang mau utak-atik registerynya....and..maybe caranya sama dgn di vista..
    i don't care what you talkin bout me . just talk as much as you want .i'll never bother you ...

  7. #47
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    1,341
    Thanks
    0
    Thanked 7 Times in 7 Posts
    Rep Power
    17

    Re: Windows 7 base score



    wah gede-gede scorenya, jadi malu mau majang score celeron gue

  8. #48
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Bekasi
    Posts
    1,517
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    18

    Re: Windows 7 base score



    Quote Originally Posted by tri_zet View Post
    wah gede-gede scorenya, jadi malu mau majang score celeron gue
    ho'oh..sama..
    Quote Originally Posted by tri_zet
    My System Information Processor: Intel C2D E8400@3.0GHz Motherboard: ASUS P5Q Memory: Corsair Twin PC6400 2x1Gb Graphics Card: DA 9600GT Sonic 1GB Display: GTC Primera 19" & Toshiba Regza 32" Audio: Razer Barracuda AC-1 + Sony DHC-FLX5D Storage: 2 x 320 GB + 1 TB Optical Storage: ASUS 2014 S1T Casing/PSU: Thermaltake Matrix VX OS: 2 XP/2 Vista/Win7/Kubuntu 9.0.4/Fedora 10
    :laugh::laugh:

  9. #49
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    1,341
    Thanks
    0
    Thanked 7 Times in 7 Posts
    Rep Power
    17

    Re: Windows 7 base score



    ^^^ itu yg my system desktop bro, yg celeron di laptop

  10. #50
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    bolak balik kantor - rumah - depan komputer
    Posts
    5,705
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Re: Windows 7 base score



    Quote Originally Posted by chAotic blAck View Post
    btw, win7 tuh bench hdd performance dari hdd yg mana ya? apa hdd letak windowsnya? atau bisa diakalin dengan dipindah ke hdd laen? kalo bisa, gw pengen coba di ramdisk, kalo masih tetep aja 5.9 berarti keterlaluan
    HDD di bench dari primary HDD tempat Win 7 bercokol om


 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts