Bagaimana Blackberry 9000 ?
Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the CHIP Forum.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

+ Reply to Thread
Results 1 to 3 of 3

Thread: Bagaimana Blackberry 9000 ?
  
Bookmark and Share

  1. #1
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    1,023
    Thanks
    0
    Thanked 8 Times in 8 Posts
    Rep Power
    22

    Question Bagaimana Blackberry 9000 ?



    Hi Rekan Sekalian

    Saat ini lagi pake Blacberry 9000 dengan XL.
    Kenapa saat browsing dengan browser bawaannya kalo ke indowebster
    icon "Thank" nggak muncul ? Jadinya tak bisa download MP3.

    Sedangakan saat pake Opera Mini 4, indowebster tak bisa dibuka.
    Kalo perlu di setting gimana cara settingnya ?

    Sebaiknya pake browser apa untuk browsing dan download ? Apa juga perlu install antivirus ?

    Thank





  2. #2
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    719
    Thanks
    3
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    15

    Re: Tanya Blackberry 9000 ?



    Sebelum masuk ke website Coba di options>browser options>enable "support java script".
    Semoga bisa.

  3. #3
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    IbuKota
    Posts
    1,419
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    19

    Re: Tanya Blackberry 9000 ?



    mp3 coba download di waptrick aja


 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts