[review] nzxt casing : Lexa s - Page 3
Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the CHIP Forum.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

+ Reply to Thread
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 21 to 30 of 35

Thread: [review] nzxt casing : Lexa s
  
Bookmark and Share

  1. #21
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Royal City Park Kawasan Kucing Garong
    Posts
    317
    Thanks
    132
    Thanked 23 Times in 17 Posts
    Rep Power
    14

    Thumbs up Re: [review] nzxt casing : Lexa s



    Nice info.. hmmm... lg nunggu budjet neh mo ngambil NZXT m-59...
    | Biostar Z77 Hi-Fi | i5 2550K | Enermax ELC-120 | AMD 5870 1GB+Thermalright VRM-R4+Xigmatex Bitfrost 2 | Patriot Intelmaster 4 x 4GB 2133 | Intel SSD 330 120GB+Toshiba 2TB Sata III | LG Blu-ray GBC-H20L+Pioneer DVR-218L | Coolermaster K550 | SuperFlower GoldenGreen 600w 80+ Gold | Logitech Z-506 5.1ch | DELL ST2320L | Windows 7 Ultimate 64bit |

  2. #22
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    purwokerto selatan
    Posts
    516
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    11

    Re: [review] nzxt casing : Lexa s



    @TS
    Wahh keren casingnya, oya ntuk seri gamma dan M59 belum ada reviewnya yah..

  3. #23
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    325
    Thanks
    4
    Thanked 16 Times in 10 Posts
    Rep Power
    9

    Re: [review] nzxt casing : Lexa s



    untuk gamma dapat di lihat di sini : http://forum.chip.co.id/lain-lain/15...zxt-gamma.html
    dan untuk M59 dapat di lihat di sini : http://forum.chip.co.id/lain-lain/15...-nzxt-m59.html

    ..::
    Unique. Unprecendented. Inspired ::..


  4. #24
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    purwokerto selatan
    Posts
    516
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    11

    Re: [review] nzxt casing : Lexa s



    Quote Originally Posted by afternight2010 View Post
    untuk gamma dapat di lihat di sini : http://forum.chip.co.id/lain-lain/15...zxt-gamma.html
    dan untuk M59 dapat di lihat di sini : http://forum.chip.co.id/lain-lain/15...-nzxt-m59.html
    thanks gan, manteb neh M59nya

  5. #25
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    260
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Re: [review] nzxt casing : Lexa s



    mau tanya nih, untuk lexa S sama M59 ukuran dalemnya, sama ga ya? lebarnya gitu panjangnya, tapi dalemnya, kalo luarnya kayanya pasti beda
    thx

  6. #26
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Samarinda
    Posts
    349
    Thanks
    3
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    14

    Re: [review] nzxt casing : Lexa s



    sekarang NZXT udah didesain pake PSU dibawah semua ya. apalagi lexa s harganya bersaing banget, tertarik juga sih. tapi Guardian saya masih mulus sih

  7. #27
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Depok
    Posts
    333
    Thanks
    13
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Rep Power
    10

    Re: [review] nzxt casing : Lexa s



    Mau nanya dunc untuk casing lexa s ini muat ga kalo dipasangkan vga 5870 reference..??

  8. #28
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    29
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Re: [review] nzxt casing : Lexa s



    Bro boleh tau ga itu specnya apa aja... keren...

  9. #29
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    325
    Thanks
    4
    Thanked 16 Times in 10 Posts
    Rep Power
    9

    Re: [review] nzxt casing : Lexa s



    untuk penggunaan 5870 ref tidak ad masalah
    kebetulan untuk seri tertinggi saat ini lexa dapat memenggang hingga 5870
    dan memiliki cable management yg cukup baik di kelasnya :d

  10. #30
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    162
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    9

    Re: [review] nzxt casing : Lexa s



    nanya dunk,lexa punya dust filter dimanaq aja ya?


 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts