[review] Nzxt : Gamma - Page 2
Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the CHIP Forum.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

+ Reply to Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 18 of 18

Thread: [review] Nzxt : Gamma
  
Bookmark and Share

  1. #11
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Bandung
    Posts
    874
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    14

    Re: [review] Nzxt : Gamma



    hmm.. klo gw pribadi ga seneng ama depannya..

    asa aneh..

    tapi klo di fitur sih bagus..
    MSI Z77A-GD65 | Intel i5 3570k | Thermalright Venomous X | G.Skill Sniper PC12800 8GB SR2 CL9 | Galaxy GTX 560 Ti GC | Thermaltake Toughpower QFan 750W | Corsair Carbide 500R White | X-Fi Titanium HD

  2. #12
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Jakarta, Indonesia
    Posts
    382
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    18

    Re: [review] Nzxt : Gamma



    Quote Originally Posted by glenchristian View Post
    hmm.. klo gw pribadi ga seneng ama depannya..

    asa aneh..

    tapi klo di fitur sih bagus..
    Setuju bro , tapi klo balik ke harga, ane naksir bgt nih...


    Now we can see who the REAL TERRORIST

  3. #13
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    454
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    13

    Re: [review] Nzxt : Gamma



    hehe iya depan nya agak aneh..
    cm price n dalem nya mantep ne...jadi bisa rapihh

  4. #14
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    260
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Re: [review] Nzxt : Gamma



    mantep nih case, kesampean juga beli casing ini btw mo nanya nih, untuk maximum CPU cooler yang bisa di pasang apa ya? ada rencana sih lirik NH-D14, tapi ga tau muat apa ngga...
    thx

  5. #15
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Jakarta
    Posts
    212
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Re: [review] Nzxt : Gamma



    mo nanya.....
    pingin bli ni cassing,trus buat suhu VGA am proc nya rata2 brp ya?soal ny mo ganti chassing karena kendala suhu chassing ane...thx

  6. #16
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    325
    Thanks
    4
    Thanked 16 Times in 10 Posts
    Rep Power
    9

    Re: [review] Nzxt : Gamma



    tergantung pake vga jenis ap dan procesornya jenis ap pak ?
    untuk gamma sendiri termasuk baik pak karena susah memiliki cablemanagement yg rapih, dan akan segera hadir kembali di indonesia

    terimakasih

    ..::
    Unique. Unprecendented. Inspired ::..


  7. #17
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Jakarta
    Posts
    212
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Re: [review] Nzxt : Gamma



    sip2
    untuk VGA pakek gigabyte gtx+ 9800 dan proc nya core2quad Q9550

  8. #18
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    458
    Thanks
    0
    Thanked 9 Times in 6 Posts
    Rep Power
    11

    Re: [review] Nzxt : Gamma



    ok di jamin ok , cable managementnya rapih ko dan airflownya juga
    cukup bagus jadi temperatur bisa tetep terjaga , untuk vganya sendiri juga tidak ad masalah.

    terimakasih




 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts