Introducing COUGAR Power Supply Represented Forum
Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the CHIP Forum.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

+ Reply to Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 15

Thread: Introducing COUGAR Power Supply Represented Forum
  
Bookmark and Share

  1. #1
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    /home/patpat
    Posts
    1,485
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    22

    Thumbs up Introducing COUGAR Power Supply Represented Forum



    Mari kita sambut COUGAR Power Supply - Represented Forum. Terima kasih atas kesediaan Sumber Utama selaku distributor resmi COUGAR Power Supply untuk memberikan layanan technical support di CHIP Forum. Semoga dengan adanya represented forum ini, pemakai dan calon konsumen COUGAR Power Supply bisa mendapatkan informasi yang lengkap dan terpercaya.

    COUGAR Power Supply - Represented ini akan diatur oleh perwakilan resmi dari Sumber Utama, yaitu sumberutama dan ozielzinho yang bertindak sebagai Moderator.

    Informasi mengenai represented forum bisa dibaca di Guidelines Represented Forum.

    Note: Thread yg membahas soal COUGAR Power Supply akan dipindahkan ke sub-forum baru ini secara bertahap. Bila ada thread yg belum dipindahkan harap menginformasikannya ke moderator.
    Last edited by yossie3660; 27-08-2010 at 14:49.

  2. #2
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Malang City-Aremania
    Posts
    182
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    17

    Re: Introducing COUGAR Power Supply Represented Forum



    Bru td pagi buka2 psu ini....eh skarang di Indo dah masuk aja......kl hrg nya bisa bersaing pasti rame nih produk.......
    CAT Computer
    Jl, Bendungan Sutami 30 Malang
    0341-553099/7052003

  3. #3
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Balikpapan Oil City
    Posts
    885
    Thanks
    0
    Thanked 6 Times in 5 Posts
    Rep Power
    13

    Re: Introducing COUGAR Power Supply Represented Forum



    wah gile..udah masuk aje nih ajibb....







  4. #4
    Join Date
    May 2008
    Location
    Area 51
    Posts
    731
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Rep Power
    14

    Re: Introducing COUGAR Power Supply Represented Forum



    Syukur kl ternyata ada yang masukin ,. Distro DFI di saranin masukin brand ini, malah ngga jadi
    Yang berminat bisa PM Saya untuk XFX PSU 650, 750, 850 Watt

  5. #5
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Semarang Circle
    Posts
    6,836
    Thanks
    3
    Thanked 17 Times in 12 Posts
    Rep Power
    41

    Re: Introducing COUGAR Power Supply Represented Forum



    Welcome to the Jungle Cougar !
    Lama ditunggu akhirnya nongol juga.
    Di upload donk jenis seri cougar yg bakalan masuk.......



    OC is Dying .... Isn't it ?


  6. #6
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    SOLO
    Posts
    1,227
    Thanks
    13
    Thanked 10 Times in 8 Posts
    Rep Power
    14

    Re: Introducing COUGAR Power Supply Represented Forum



    banyakin review aja pasti banyak yg nglirik neh

  7. #7
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Surabaya
    Posts
    646
    Thanks
    0
    Thanked 7 Times in 4 Posts
    Rep Power
    12

    Re: Introducing COUGAR Power Supply Represented Forum



    mantep makin banyak PSU2 di indonesia makin di buat bingung pula konsumen segera di tunggu review nya
    GO BEYOND WITH OVERCLOCKED YOUR PC SYSTEM



  8. #8
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    260
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Re: Introducing COUGAR Power Supply Represented Forum



    Moga2 price/performance bagus deh, biar jadi sasaran tembak

  9. #9
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Semarang Circle
    Posts
    6,836
    Thanks
    3
    Thanked 17 Times in 12 Posts
    Rep Power
    41

    Re: Introducing COUGAR Power Supply Represented Forum



    Woooow....Spankin Hot.......




    Udah ngiler duluan nih.....

  10. #10
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    156
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    10

    Re: Introducing COUGAR Power Supply Represented Forum



    Mantap Barang nya....
    Si sangar Muncul juga di indo akhir nya..


 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts