STOP pembajakan Windows dengan ReactOS
Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the CHIP Forum.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

+ Reply to Thread
Results 1 to 10 of 10

Thread: STOP pembajakan Windows dengan ReactOS
  
Bookmark and Share

  1. #1
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    jakarta
    Posts
    47
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    STOP pembajakan Windows dengan ReactOS



    ayo kita stop pembajakan windows dengan reactos,walaupun saya juga pakai windows aspal karena gagal menginstallnya.os satu ini bisa menjalankan program windows seperti office 2007,photoshop cs2,gimp,net.framework dll.websitenya berada di reactos.org
    ReactOS® is a free, modern operating system based on the design of Windows® XP/2003. Written completely from scratch, it aims to follow the Windows-NT® architecture designed by Microsoft from the hardware level right through to the application level. This is not a Linux based system, and shares none of the unix architecture.
    jangan lupa setelah install os ini,beri masukan software-software yang bisa berjalan di os ini ya.

  2. #2
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    13
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Re: STOP pembajakan Windows dengan ReactOS



    sistem operasi online??

  3. #3
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Milano -> 北京
    Posts
    1,692
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    33

    Re: STOP pembajakan Windows dengan ReactOS



    Please bear in mind that ReactOS 0.3.11 is still in alpha stage, meaning it is not feature-complete and is not recommended for everyday use.

    masi alpha mah masi useless menurut gw
    wong developernya aja ga merekomendasikan buat everyday use
    Inter Fans Since Bergomi Until The End of Time






  4. #4
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Semarang
    Posts
    2,441
    Thanks
    46
    Thanked 25 Times in 25 Posts
    Rep Power
    25

    Re: STOP pembajakan Windows dengan ReactOS



    Quote Originally Posted by riyell4192 View Post
    ayo kita stop pembajakan windows dengan reactos,walaupun saya juga pakai windows aspal karena gagal menginstallnya.os satu ini bisa menjalankan program windows seperti office 2007,photoshop cs2,gimp,net.framework dll.websitenya berada di reactos.org
    ReactOS® is a free, modern operating system based on the design of Windows® XP/2003. Written completely from scratch, it aims to follow the Windows-NT® architecture designed by Microsoft from the hardware level right through to the application level. This is not a Linux based system, and shares none of the unix architecture.
    jangan lupa setelah install os ini,beri masukan software-software yang bisa berjalan di os ini ya.
    Emang yg lain2 pake ori jg tuh Office n Photoshop nya ?? Percuma rasanya kalo make cuma sebagian doank yg ori... tetep aja ngelanggar hukum

  5. #5
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    ilove tebet - purwokerto(dukuhwaluh)
    Posts
    1,836
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    18

    Re: STOP pembajakan Windows dengan ReactOS



    hmm.. apean lagi nich gan.. ane malan baru pernah denger yang beginian...




  6. #6
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    bandung nan cantik
    Posts
    2,030
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    23

    Re: STOP pembajakan Windows dengan ReactOS



    ini OS uda lama tapi ga pernah final

  7. #7
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    106°46'BT,6°19'LS
    Posts
    19,515
    Thanks
    148
    Thanked 200 Times in 144 Posts
    Rep Power
    85

    Re: STOP pembajakan Windows dengan ReactOS



    gue udah pernah bikin threadnya...

    dari dulu sampe sekarang gak mateng2 nih os, mungkin berasa susahnya kali ngadaptasi dll windows ke linux

  8. #8
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Hnvr
    Posts
    1,601
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    23

    Re: STOP pembajakan Windows dengan ReactOS



    kalau udah pake yang asli ngapain? hehe Gue malah pengen maen2 OSX tapi males nyoba di Rig utama (tapi gak mampu ngeluarin duit buat second rig )


  9. #9
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    surabaya
    Posts
    694
    Thanks
    10
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    12

    Re: STOP pembajakan Windows dengan ReactOS



    OS yang belum ready
    kalau gua sih pakai software yg 100% bajakan
    cuma hardwarenya doang yang asli

  10. #10
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Malang
    Posts
    1,819
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    20

    Re: STOP pembajakan Windows dengan ReactOS



    @brodeen
    Kalo hardware juga bajakan mah kebangetan bro
    Di medium-term plan-nya udah ada rencana beta tuh, tapi masih based on XP yah...


 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts