HTC Service Center Indonesia
Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the CHIP Forum.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

+ Reply to Thread
Results 1 to 3 of 3

Thread: HTC Service Center Indonesia
  
Bookmark and Share

  1. #1
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    jakarta
    Posts
    797
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    19

    HTC Service Center Indonesia



    Bro, gw baru nih pake android.
    gw bingung nih HTC kalo misalnya ada kerusakan setelah abis masa garansinya gimana ya.?
    soalnya gw googling cari service center HTC cuma ada 1 di JKT, itupun cuma ada nomor tlp, tanpa alamat.

    Mohon bagi informasinya kalo tau service center resmi HTC di Indonesia ya...
    paranoid juga nih abis beli hp yg harganya lumayan tapi after sales service gak jelas

  2. #2
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Jakarta
    Posts
    802
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    19

    Re: HTC Service Center Indonesia



    kalo gak salah service centernya di roxy...
    Emang cuma ada 1 itu yang terdaftar di websitenya HTC

  3. #3
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    jakarta
    Posts
    797
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    19

    Re: HTC Service Center Indonesia



    Quote Originally Posted by dias View Post
    kalo gak salah service centernya di roxy...
    Emang cuma ada 1 itu yang terdaftar di websitenya HTC
    nah itu dia bro, jadi ragu mau pake HTC.
    btw thanks infonya


 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts