VenomRX BUSHMASTER 500 Watt with HIS 6970 CF - Page 2
Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the CHIP Forum.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

+ Reply to Thread
Page 2 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 LastLast
Results 11 to 20 of 61

Thread: VenomRX BUSHMASTER 500 Watt with HIS 6970 CF
  
Bookmark and Share

  1. #11
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Surabaya - Malang
    Posts
    5,180
    Thanks
    9
    Thanked 76 Times in 67 Posts
    Rep Power
    32

    Re: VenomRX BUSHMASTER 500 Watt with HIS 6970 CF



    request lihat dalemannya donk, pengen tau main sama secondary caps pake apa

  2. #12
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    718
    Thanks
    2
    Thanked 14 Times in 12 Posts
    Rep Power
    12

    Re: VenomRX BUSHMASTER 500 Watt with HIS 6970 CF



    Quote Originally Posted by ficoy View Post
    Cuma kekurangan yg mendasar, tidak ditampilkan skrinsut CPU-Z dan GPU-Z untuk memastikan spek kompi yg diuji.
    Quote Originally Posted by SGS View Post
    @TS : tolong kasih SS GPU-Z & CPU-Z........
    Mgkn utk SS GPU-Z ma CPU-Z ada di link review VGA-nya :

    http://forum.chip.co.id/his-graphic-...is-6970-a.html

    ga sengaja liat2, reviewer sama, perangkat uji jg sama
    Mak Nyooosstttt.....
    ..........

  3. #13
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    45
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Re: VenomRX BUSHMASTER 500 Watt with HIS 6970 CF



    langsung aja neh... layak beli ga?

  4. #14
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    678
    Thanks
    6
    Thanked 21 Times in 7 Posts
    Rep Power
    11

    Re: VenomRX BUSHMASTER 500 Watt with HIS 6970 CF



    Quote Originally Posted by utaku View Post
    langsung aja neh... layak beli ga?
    - kan keliatan layak beli atau tidaknya dari hasil testnya (hmm )

  5. #15
    Join Date
    May 2006
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0

    Re: VenomRX BUSHMASTER 500 Watt with HIS 6970 CF



    nice ripiw,
    btw itu udah kondisi oc apa belum >

  6. #16
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    surabaya
    Posts
    3,153
    Thanks
    1
    Thanked 27 Times in 22 Posts
    Rep Power
    26

    Re: VenomRX BUSHMASTER 500 Watt with HIS 6970 CF



    mungkin blom tetapi udah menunjukan kekuatannya

  7. #17
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    678
    Thanks
    6
    Thanked 21 Times in 7 Posts
    Rep Power
    11

    Re: VenomRX BUSHMASTER 500 Watt with HIS 6970 CF



    Quote Originally Posted by komenk View Post
    nice ripiw,
    btw itu udah kondisi oc apa belum >
    dari hasil OCCTnya kan ada tulisannya tu
    Overclock at 4000.43 MHz

  8. #18
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    DKI Jakarta
    Posts
    659
    Thanks
    17
    Thanked 16 Times in 11 Posts
    Rep Power
    19

    Re: VenomRX BUSHMASTER 500 Watt with HIS 6970 CF



    Keren juga nih psu, dan harganya gak pake mahal pulak. Thanks reviewnya gan..
    Alcohol does not solve problem, and water does not either!







  9. #19
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Re: VenomRX BUSHMASTER 500 Watt with HIS 6970 CF



    halo all,

    saya punya ini PSU tapi kok kipasnya agak berisik yah? any comment?

    oh ya saya pake casing cooler master 360 yg kecil dan PSU nya ngadep ke samping. kalau pake casing "biasa" berisiknya agak berkurang sih..

  10. #20
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    surabaya
    Posts
    3,153
    Thanks
    1
    Thanked 27 Times in 22 Posts
    Rep Power
    26

    Re: VenomRX BUSHMASTER 500 Watt with HIS 6970 CF



    Seberisik apa ya , gua rasa masih tahap wajar krn psunya juga ada pwm controlnya jadi semakin panas muternya semakin kenceng


 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts