file excel dan word tidak bisa dibuka
Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the CHIP Forum.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

+ Reply to Thread
Results 1 to 7 of 7

Thread: file excel dan word tidak bisa dibuka
  
Bookmark and Share

  1. #1
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    file excel dan word tidak bisa dibuka



    file excel dan word saya ga bisa dibuka,delete atau copy,saya dah coba dari safe mode,NTFS Access,instal ulang office,,tapi tetep ga bisa,tolongin donk,minimal file nya bisa dipindahin dari latop ke comp saya,

    [SPOILER="SS"]pas dibuka



    pas dicopy
    [/SPOILER]

  2. #2
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    8,365
    Thanks
    129
    Thanked 203 Times in 196 Posts
    Rep Power
    38

    Re: file excel dan word tidak bisa dibuka



    klik kanan file, pilih properties, tab security, permission ubah full control, masuk advanced, owner, ubah hak kepemilikan sesuai user bro.

  3. #3
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Re: file excel dan word tidak bisa dibuka



    masih ga bisa bro,,
    gw rasa permasalahan nya nih file kena encrypt contents to secure data,tapi contengan encrypt nya g bisa di hilangin,,gimana ya bro caranya biar nih file bisa di copy,mau gw coba buka di comp gw,sapa tau bisa,,ada cara lain atau software2 pendukung ??
    Last edited by jofreaks; 26-07-2011 at 15:25.

  4. #4
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Re: file excel dan word tidak bisa dibuka



    anyone can help me ??

  5. #5
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Makassar
    Posts
    156
    Thanks
    2
    Thanked 67 Times in 27 Posts
    Rep Power
    6

    Re: file excel dan word tidak bisa dibuka



    coba pake Unlocker,...
    - Life is "trying things to see if they work" -
    - Dalam teori tidak ada beda antara teori dengan praktek, tapi dalam praktek keduanya tidak sama

  6. #6
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Tangerang - Karawaci PP
    Posts
    188
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    17

    Re: file excel dan word tidak bisa dibuka

    Quote Originally Posted by wongsaraf
    maybe I should burn my Graphic card and buy this Physx crap?
    what next? windows 666 who only can run with Intel proccesor with SS999 core?
    this is bull ****!
    My Folding
    My Speedtest

  7. #7
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    malang
    Posts
    77
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    0

    Re: file excel dan word tidak bisa dibuka



    Quote Originally Posted by YS85 View Post
    klik kanan file, pilih properties, tab security, permission ubah full control, masuk advanced, owner, ubah hak kepemilikan sesuai user bro.
    ini baru setuju bro

    -----
    bisa juga file juga udah rusak iu bro


 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts