Program Stopped Working
Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the CHIP Forum.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

+ Reply to Thread
Results 1 to 5 of 5

Thread: Program Stopped Working
  
Bookmark and Share

  1. #1
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    40
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Question Program Stopped Working



    kenapa ya tiba tiba PC gw semua program yang mau di buka stopped working, tetapi jika menggunakan cara run as administrator program langsung jalan seperti biasanya. ada yang tau masalahnya dimana nggak ?

  2. #2
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    8,366
    Thanks
    129
    Thanked 203 Times in 196 Posts
    Rep Power
    38

    Re: Program Stopped Working



    Quote Originally Posted by Gtx Radeon View Post
    kenapa ya tiba tiba PC gw semua program yang mau di buka stopped working, tetapi jika menggunakan cara run as administrator program langsung jalan seperti biasanya. ada yang tau masalahnya dimana nggak ?
    mungkin hak admin nya bro... user account milik bro mungkin bermasalah...

  3. #3
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    40
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Re: Program Stopped Working



    Quote Originally Posted by YS85 View Post
    mungkin hak admin nya bro... user account milik bro mungkin bermasalah...
    gw juga udah buka UAC, tapi UAC nya juga jadi ikutan stopped working. trus solusinya gimana nih bro? udah terlanjur ada banyak program penting yang di install

  4. #4
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    8,366
    Thanks
    129
    Thanked 203 Times in 196 Posts
    Rep Power
    38

    Re: Program Stopped Working



    Quote Originally Posted by Gtx Radeon View Post
    gw juga udah buka UAC, tapi UAC nya juga jadi ikutan stopped working. trus solusinya gimana nih bro? udah terlanjur ada banyak program penting yang di install
    login sebagai administrator bro... jangan user yg bro pakai saat ini... ato coba buat user account baru dg level admin...

  5. #5
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Pandaan, Pasuruan
    Posts
    675
    Thanks
    79
    Thanked 37 Times in 33 Posts
    Rep Power
    12

    Re: Program Stopped Working



    x aja kena virus tu ... coba anti virus d update trus scan full bro


 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts