Ask about power bank..
Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the CHIP Forum.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

+ Reply to Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 17

Thread: Ask about power bank..
  
Bookmark and Share

  1. #1
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    SuraBaYa
    Posts
    163
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    13

    Ask about power bank..



    ada yg tahu, Power bank yg bagus biasa merk apa ya??

    Thanks

  2. #2
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Warung Pojok
    Posts
    3,175
    Thanks
    45
    Thanked 234 Times in 149 Posts
    Rep Power
    26

    Re: Ask about power bank..



    biasanya yg dijual merk OEM semua alias nge-cap sendiri oleh penjualnya ..
    power bank yg seharga 50ribuan utk saat emergency juga cukup mumpuni walau memang kapasitasnya tidak terlalu besar
    yang perlu diingat adalah power bank mempunyai recharge cycle, biasanya sebelum 100x recharge sudah worn-out kalo merk abal²
    tapi kalau yang sudah punya nama bisa googling produk ENERGIZER xPal

  3. #3
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    8,365
    Thanks
    129
    Thanked 203 Times in 196 Posts
    Rep Power
    38

    Re: Ask about power bank..



    kl yg bagusan aga mahal ada tuh merk cooler master atau hunkey....
    Intel C2Q Q9400, Deepcool GAMMAXX 300, MSI G41M-P33 Combo, V-GEN DDR3 1600 4GB, HIS HD5770 1GB,
    WDC Blue 250GB 2.5" SATA2, WDC Blue 320GB SATA2, SEAGATE 1TB SATA2, Hitachi 1TB SATA3
    DVD-RW Pionerr, CD-RW Plextor, Simbadda S-3775,
    Seasonic 520W M12II-520 80 Plus Bronze
    LED ASUS 18.5" VS197N, LCD TV LG 32LD460 Full HD

  4. #4
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Pandaan, Pasuruan
    Posts
    675
    Thanks
    79
    Thanked 37 Times in 33 Posts
    Rep Power
    12

    Re: Ask about power bank..



    sanyo ENELOOP power bank kayaknya bagus tu

  5. #5
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    SuraBaYa
    Posts
    163
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    13

    Re: Ask about power bank..



    Thanks 4 all your reaply..
    By the way,
    mek macam ENELOOP power bank, cooler master atau hunkey.
    jk buat BB bellagio, tdk apa2? ya

  6. #6
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    8,365
    Thanks
    129
    Thanked 203 Times in 196 Posts
    Rep Power
    38

    Re: Ask about power bank..



    power bank fungsinya memang buat charger darurat bro... tentunya bisa untuk semua device asal ada konektornya...

  7. #7
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Pandaan, Pasuruan
    Posts
    675
    Thanks
    79
    Thanked 37 Times in 33 Posts
    Rep Power
    12

    Re: Ask about power bank..



    Quote Originally Posted by TwoBigBro View Post
    Thanks 4 all your reaply..
    By the way,
    mek macam ENELOOP power bank, cooler master atau hunkey.
    jk buat BB bellagio, tdk apa2? ya
    Kan emang fungsinya buat itu bro seperti yg bro YS85 bilang ...

  8. #8
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Bandung
    Posts
    912
    Thanks
    47
    Thanked 23 Times in 17 Posts
    Rep Power
    15

    Re: Ask about power bank..



    sory bangkitin thread lama om , kebetulan lagi nyari... ada rekomendasi merk lain gak ya?


  9. #9
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Jakarta
    Posts
    4,515
    Thanks
    183
    Thanked 358 Times in 324 Posts
    Rep Power
    22

    Re: Ask about power bank..



    Quote Originally Posted by neocronomican View Post
    sory bangkitin thread lama om , kebetulan lagi nyari... ada rekomendasi merk lain gak ya?
    Pake energizer aj atau sanyo enelop, batre pake tipe AA, jadi klo darurat bisa diisi batre alkalin

  10. The Following User Says Thank You to UltimateLP For This Useful Post:

    neocronomican (11-10-2012)

  11. #10
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Bandung
    Posts
    912
    Thanks
    47
    Thanked 23 Times in 17 Posts
    Rep Power
    15

    Re: Ask about power bank..



    Quote Originally Posted by UltimateLP View Post
    Pake energizer aj atau sanyo enelop, batre pake tipe AA, jadi klo darurat bisa diisi batre alkalin
    sip makasi infonya

    coba saya cari di forum sebelah dulu ya om, semoga bisa dapat power bank buat 2 merk HP (Nokia E72 dan BB)...
    Last edited by neocronomican; 11-10-2012 at 23:02.


 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts