*[CHIP Pro Evolution Soccer 2013 Discussion Thread]*
Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the CHIP Forum.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

+ Reply to Thread
Page 1 of 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... LastLast
Results 1 to 10 of 301

Thread: *[CHIP Pro Evolution Soccer 2013 Discussion Thread]*
  
Bookmark and Share

  1. #1
    Join Date
    May 2009
    Location
    Ongis Nade City
    Posts
    8,458
    Thanks
    480
    Thanked 542 Times in 419 Posts
    Rep Power
    38

    *[CHIP Pro Evolution Soccer 2013 Discussion Thread]*




    https://www.konami-pes2013.com/en/

    Chipers PES mania,,,

    Demo PES2013 udah nongol, PES2013 secara retail juga sudah pada bermunculan, trit ini dibikin sebagai media berdiskusi mengenai segala macam hal didalamnya dengan aturan yang berlaku didalam forum tercinta ini

    Biar lebih tertib diskusinya, mari menyiimak dan mengingat kembali Forum Rules CHIP. Aturannya masih sm seperti di thread PES sebelumnya
    - Link disini ditujukan untuk mengupdate game melalui patch resmi KONAMI dan dari 3rd party patch seperti halnya di threads PES sebelumnya.
    - Bagi temen2 yang ingin bertransaksi seputar link download game dan jamu, silahkan bertransaksi melalui PRIVATE MESSAGES (PM), dengan pengecuali link PES2011 Demo yang memang telah di keluarkan secara resmi oleh pihak Konami untuk dicoba.

    Saran dan masukan senantiasa diterima secara terbuka demi kebaikan trit game sejuta umat ini
    Nah, mari kita mulai racunnya...

    ------------------------------------------------------------------------------------------------------
    *Info*
    Hidden

    ------------------------------------------------------------------------------------------------------
    *Pro Evolution Soccer 2013 DEMO*

    ------------------------------------------------------------------------------------------------------
    *Pro Evolution Soccer 2013 Full ~ Patch Updated*
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Mari memberikan credits kepada temen2 yang telah share link update dengan cendol dan klik thanks
    Last edited by j3t; 05-09-2013 at 11:18. Reason: Update data

  2. The Following 6 Users Say Thank You to j3t For This Useful Post:

    achyar (21-09-2012), bonolorenzo (11-10-2012), deksiberu (25-09-2012), Digital Box (23-09-2012), Nemoku (21-09-2012), rapsody (21-09-2012)

  3. #2
    Join Date
    May 2009
    Location
    Ongis Nade City
    Posts
    8,458
    Thanks
    480
    Thanked 542 Times in 419 Posts
    Rep Power
    38

    *[CHIP Pro Evolution Soccer 2013 Discussion Thread]*



    = PES 2014 =

    FRIDAY, JUNE 28, 2013
    PES 2014 GAME FEATURES VIDEO RELEASED


    THURSDAY, JUNE 27, 2013
    PES 2014 KEI MASUDA INTERVIEW - EPISODE 2


    WEDNESDAY, JUNE 26, 2013
    PES 2014 KEI MASUDA INTERVIEW - EPISODE 1
    Last edited by j3t; 01-07-2013 at 11:37.

  4. #3
    Join Date
    May 2009
    Location
    Ongis Nade City
    Posts
    8,458
    Thanks
    480
    Thanked 542 Times in 419 Posts
    Rep Power
    38

    ~[CHIP Pro Evolution Soccer 2013 Discussion Thread]~



    @ Dear All PES mania
    utk update info PES2014, silahkan share or update info2 nya
    bagi yang berkenan meneruskan trit PES CHIP bersaman dengan hadirnya wajah baru PES2014, silahkan VM/PM yaa
    mulai saat ini, gw bakal ga bs istiqomah cek dan update trit mengingat kerjaan yang kadang numpuk kadang longgar
    thx all
    Last edited by j3t; 01-06-2013 at 09:36.

  5. #4
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    kutub utara yang panas
    Posts
    4,519
    Thanks
    915
    Thanked 150 Times in 116 Posts
    Rep Power
    24

    Re: *[CHIP Pro Evolution Soccer 2013 Discussion Thread]*



    yuhuuuu.. rumah baru

    udah mulai main semalem yang full
    keren juga... gw kira bakalan jauh lebih berat grafiknya.. ternyata ga juga...
    pake ati 4250 onboard masih bisa 1360x768 Low... tp gambar masih oke kok..

    passing harus sering latihan lagi... dan umpan silang datar udah ga bisa jadi jurus ampuh

  6. The Following User Says Thank You to deksiberu For This Useful Post:

    rapsody (21-09-2012)

  7. #5
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Silent Room
    Posts
    1,835
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Rep Power
    20

    Re: *[CHIP Pro Evolution Soccer 2013 Discussion Thread]*



    absen dirmh baru, lagi bermasalah nih master donlotannya, donlot patch nya doLo berharap mslhnya bisa fix...

    @J3t

    itu patch yg dikirim tadi bisa diupload ke tempat lain kgk bro, ane kesulitan nih donlot dari IDWS...
    Last edited by deDante; 21-09-2012 at 16:41.

  8. #6
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Cilacap Bercahaya
    Posts
    1,521
    Thanks
    263
    Thanked 86 Times in 75 Posts
    Rep Power
    13

    Re: *[CHIP Pro Evolution Soccer 2013 Discussion Thread]*



    Akhirnya udah ada rumah baru

    Belum coba nih kayak apa yang full, ada banyak yang berubah ga yah selain menu yang udah ga di lock tentunya
    Satu Nusa Satu Bangsa ...... cukup sudah saling mangsa ...........
    .....


  9. #7
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    kutub utara yang panas
    Posts
    4,519
    Thanks
    915
    Thanked 150 Times in 116 Posts
    Rep Power
    24

    Re: *[CHIP Pro Evolution Soccer 2013 Discussion Thread]*



    kalo yang full enakan pake yang versi Reloaded daripada skidraw atau lainnya...
    gitu sih katanya...

    torrent, link local, dan MF udah menyebar..

    untuk perbandingan yang full dan demo ga tau bro.. iseng nyari info PES2013 kemarin, eh pas banget versi reloaded lagi hot-hotnya..

  10. The Following User Says Thank You to deksiberu For This Useful Post:

    Nemoku (22-09-2012)

  11. #8
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Cikarang-Bekasi
    Posts
    4,102
    Thanks
    266
    Thanked 210 Times in 178 Posts
    Rep Power
    32

    Re: *[CHIP Pro Evolution Soccer 2013 Discussion Thread]*



    ikut gabung,tapi lom punya gemnya
    Head to Head AMD(SB850) with Intel(PCH) [on RAID0 SS]

    Hidden

  12. #9
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    BandarLampung
    Posts
    629
    Thanks
    58
    Thanked 14 Times in 14 Posts
    Rep Power
    13

    Re: *[CHIP Pro Evolution Soccer 2013 Discussion Thread]*



    ikutannnnnnnnn, untuk game yg 1 ini gk boleh ketinggalan wajib exis trus wkwkw

    @deksiberu, cek PM dunk bro

  13. #10
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    1,618
    Thanks
    29
    Thanked 110 Times in 70 Posts
    Rep Power
    14

    Re: *[CHIP Pro Evolution Soccer 2013 Discussion Thread]*



    PESEdit.com 2013 Patch 1.0 - Released! #20/09/12

    Features:
    • Added Arminia Bielefeld & BATE Borisov
    • Full Bundesliga & 2. Bundesliga
    • Correct kits for all Premier League & Liga ZON Sagres teams + Argentina, Brazil, Colombia, Netherlands, South Korea, Uruguay
    • Corrected names for fake players in unlicensed National teams and ML unlockable players
    • Fixed kits for a lot teams including Barcelona, Manchester United and Sevilla
    • Fixed some transfers (mainly bigger teams)
    • Includes first DLC (Celta, Depor & Valladolid stadiums, kits for 37 teams)
    • Removed blur
    NOTE Transfers ARE NOT completely correct (at all), we tried to fix some of the most important teams but it is impossible for us to transfer and create as many players as are missing. Transfers will be updated a lot when the second DLC gets released. (mid October)

    List of New Songs: (will be updated with more tracks in upcoming patch versions)
    • Default - Django Django
    • Blue Cassette - Friendly Fires
    • The Wave - Miike Snow
    • Sleep Alone - Two Door Cinema Club
    • Where Are Your People - We Have Band
    • If Only We Remain - Two Wounded Birds
    • Garden - Totally Enormous Extinct Dinosaurs
    • Everybody's On The Run - Noel Gallagher
    • Please Ask For Help - Telekinesis
    • What Else Is There? - Röyksopp
    Download Link:


    Part 1 | Part 2 | Part 3


    The Blog | List Game Online | Facebook

    Ready to serve @ 10 Mbps Connection


 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)

     

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts