Miyabi Fans Club - Page 5
Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the CHIP Forum.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Closed Thread
Page 5 of 144 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 55 105 ... LastLast
Results 41 to 50 of 1434

Thread: Miyabi Fans Club
  
Bookmark and Share

  1. #41
    Join Date
    May 2005
    Posts
    3,605
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    30

    Re: Miyabi Fans Club



    Quote Originally Posted by si_yoyo
    Spion, yg versi ini dong
    gua ada Yo, yg gua cari lg doski make baju suster, sempet gua save, tp keburu hd systerm di kantor gua diformat, soal-nya gua naro-nya di Dekstop, belom sempet gua pindahin

  2. #42
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Ciledug - Blkng WTC,bolak-balik
    Posts
    460
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    19

    Re: Miyabi Fans Club



    Wah,ikutan donks! Formulir na mana negh??
    Miyabi klo dr dket ko jrawatan yah? Kbnyakan makan kacang kaleh ya? Ato "kacang"....

    Versi yg mas yoyo2 blng prnh liat tuh,yg aga2 "mnantang" na...
    Di kantor...


    Ko Intl. na lebi GD iah???

    Love will keep Us aliVe
    ---------------------
    Uy,da nak BL nda d sini?

  3. #43
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Jakarta
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Re: Miyabi Fans Club



    Maria Ozawa mang Cakep

  4. #44
    Join Date
    May 2005
    Posts
    3,605
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    30

    Re: Miyabi Fans Club



    sebener-nya Miyabi ma Maria Ozawa itu beda kok, cuman face-nya aja yg agak mirip, coba lu perhatikan lebih detail lagi ok

  5. #45
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Jakarta
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Re: Miyabi Fans Club



    Nee baru cakep !!!



    Ga porno kan bro ???

  6. #46
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Jakarta
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Re: Miyabi Fans Club





    Date of birth: 1986 January 8th
    Native place: Hokkaido
    Height: 162cm
    Size: Bust 88cm (E) waist 58cm hip 86cm
    Waist: 58cm
    Hip: 86cm
    Shoe size: 22.5cm
    Type of blood: A type
    Hobby/specialty: Guitar





  7. #47
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    1,044
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    21

    Re: Miyabi Fans Club



    ternyata banyak yg `suka' miyabi jg ya
    terima kasih :)

  8. #48
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Ciledug - Tangerang
    Posts
    5,519
    Thanks
    10
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    37

    Re: Miyabi Fans Club



    Quote Originally Posted by si_yoyo
    Spion, yg versi ini dong
    Wah Aku kan ambil filenya dari dvd mu Om.....

    jadi yang senior ngajarin donk......



    Buat yang lain ayo masukkan data anda di list ini

    Miyabi_Fans_Club@Chip.Comunity

    1. XP_On
    2.

  9. #49
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Makassar, Indonesia
    Posts
    2,765
    Thanks
    4
    Thanked 7 Times in 7 Posts
    Rep Power
    28

    Re: Miyabi Fans Club



    Quote Originally Posted by Udin Petot
    sebener-nya Miyabi ma Maria Ozawa itu beda kok, cuman face-nya aja yg agak mirip, coba lu perhatikan lebih detail lagi ok
    perasaan sama deh...

  10. #50
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Makassar, Indonesia
    Posts
    2,765
    Thanks
    4
    Thanked 7 Times in 7 Posts
    Rep Power
    28

    Re: Miyabi Fans Club



    Quote Originally Posted by Udin Petot
    gua ada Yo, yg gua cari lg doski make baju suster, sempet gua save, tp keburu hd systerm di kantor gua diformat, soal-nya gua naro-nya di Dekstop, belom sempet gua pindahin
    yang ini yah ?



 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts