cara disable CTRL+ALT+DEL
Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the CHIP Forum.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

+ Reply to Thread
Results 1 to 2 of 2

Thread: cara disable CTRL+ALT+DEL
  
Bookmark and Share

  1. #1
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    bekasi
    Posts
    26
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    cara disable CTRL+ALT+DEL



    bro.... need some help nih. gw bingung cara buat disable tombol ctrl+alt+del.
    sengaja mau gw disable soalnya buat komputer warnet, dan sering ada yang iseng matiin billingnya pake task manager... ada yang bisa bantu gw?

    thx alot,
    Klopo Genuine

  2. #2
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Sidoarjo - Surabaya
    Posts
    1,612
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    24

    Re: cara disable CTRL+ALT+DEL



    dobel post ye....

    disable aja task managernya bisa via group user policies (gpedit.msc) atau setting ke registry. pada registry browse ke
    HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Policies\System\
    bikin DWORD baru DisableTaskMgr kasih nilai 1

    nah task manager dah ngga bisa digunakan
    meski user nekat akses langsung ke taskmgr.exe, tetep ngga bisa dipakai dan keluar pesan "task manager has been disabled by administrator"


 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts