Win start-up: XMNT 2002 program not found....
Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the CHIP Forum.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

+ Reply to Thread
Results 1 to 4 of 4

Thread: Win start-up: XMNT 2002 program not found....
  
Bookmark and Share

  1. #1
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Win start-up: XMNT 2002 program not found....



    Master... tolong dong!!

    Ceritanya mau partisi HD (sata II 300 GB) pake Partition Magic 8.05 yang PORTABLE, di cover CD-nya ditulis: ga' perlu di-install & SN, bisa di run dari USB flash.

    Proses partisi udah selesai, terus WIN hrs di-restart. Waktu WIN start-up aga' lama (sebelum ke menu desktop) terus ada tulisan:

    .............'XMNT 2002 not found, skipping autocheck'...........

    Ternyata HD belum terpartisi jg. Gimana cara ngilangin trouble di atas?? Terus gimana cara martisi HD gw. Note: OS: WIN XP MCE (genuine), PM 8.05 (25rb-an he..2x). Trims!!

  2. #2
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Gading Serpong
    Posts
    2,903
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    28

    Re: Win start-up: XMNT 2002 program not found....



    coba partition magicnya diinstall
    OLD:
    Laptop:
    New: AMD Athlon II X2 245 | Muscle Power 880G | GeForce GT430 1 GB | V-Gen DDR3-1333 4 GB | WD Caviar Black 1 TB | Xigmatek 500W | Windows 7 Ultimate 64-bit

  3. #3
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Re: Win start-up: XMNT 2002 program not found....



    Bro,

    Ky'nya ini kelemahan dari PM 8, gw dapet dari forum: http://www.tek-tips.com/viewthread.cfm?qid=439106 dan nyaranin suatu trik yg pernah dicoba & berhasil, tapi gw ga' ngerti caranya:

    --------------- Cut Here -------------------------
    REGEDIT4

    [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\Session Manager]
    "BootExecute"=hex(7):61,75,74,6f,63,68,65,63,6b,20 ,61,75,74,6f,63,68,6b,20,2a,\
    00,00
    --------------- Cut Here -------------------------

    Ada yang bisa bantu?? trims

  4. #4
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Samarinda
    Posts
    264
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    15

    Re: Win start-up: XMNT 2002 program not found....



    Saya pakai partition magic 8, harus diinstal dulu di pc, xmnt 2000 itu file nya pm 8. CMIIW


 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts