(help)cara format laptop
Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the CHIP Forum.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

+ Reply to Thread
Results 1 to 2 of 2

Thread: (help)cara format laptop
  
Bookmark and Share

  1. #1
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    (help)cara format laptop



    Laptop gw ASUS S5200N kena virus
    kayaknya udah parah jadi harus d format tapi gmn ya..
    soalnya CD ROM nya USB

    katanya siy hardisknya d gandeng tapi apa maksudnya ya...

    mohon bantuan para tetua disini

  2. #2
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    254
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    15

    Re: (help)cara format laptop



    Bro ada disk recovery-nya ga..?
    Kalo tidak ada, Bro bisa pake Windows Installer OS yang biasa dijual..

    Trus masuk ke BIOS, setting ke booting Harddisk primary. Kemudian run aja. Dulu Portege gw bisa format dengan cara gitu mesti external CD ROM.

    Kalau masih ga bisa, kayanya di menu BIOS ada menu untuk format. Coba aja deh Bro.. Enjoy..!


 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts