Ulead Video Studio:Load from stream error
Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the CHIP Forum.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

+ Reply to Thread
Results 1 to 1 of 1

Thread: Ulead Video Studio:Load from stream error
  
Bookmark and Share

  1. #1
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Tegal
    Posts
    70
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Ulead Video Studio:Load from stream error



    Lagi ada problem nih,pada software ulead video Studio 10 bila dibuka maka muncul kotak peringatan:Load from stream error;di mana pada jendela librari terlihat gambar thumbnail yg putih dan bertanda silang yg harus diklik terus satu per satu sampai dapat untuk mengimport dsb.
    dugaanku file aslinya telah terhapus dari hard disk sehingga begitu,gimana cara menghapus gambar thumbnail tersebut,sebab sudah dicoba klik kanan nggak bisa ,keluar lagi jendela peringatan di atas
    begitu pun bila ganti menu keluar lagi,sebel deh
    Udah coba instal ulang tapi thumbnail dan peringatan muncul lagi
    Last edited by bdiarto; 24-09-2007 at 17:52.


 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts