add text di foto
Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the CHIP Forum.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

+ Reply to Thread
Results 1 to 3 of 3

Thread: add text di foto
  
Bookmark and Share

  1. #1
    Join Date
    May 2007
    Posts
    663
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    16

    add text di foto



    Apa ada yg punya saran, pakai program apa utk kasih text di dalam gambar < misalnya untuk kasih nama orang di dalam gambar

    Kalau ada yang portable softwarenya
    kalaupun tidak portable, yg enteng2 saja

    thx sblmnya

  2. #2
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Jkt
    Posts
    133
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    13

    Re: add text di foto



    pake GIMP udah ada yg portable tuh...

  3. #3
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Jakarta
    Posts
    186
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    19

    Re: add text di foto



    kalo mo kasih tulisan digambar doang mah ga usah nginstall program dari luar bos... pake aja bawaan windows kayak ms paint (start->programs->accessories->paint)


 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts