[ask] TASK MANAGER JADI DISABLE????
Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the CHIP Forum.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

+ Reply to Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 17

Thread: [ask] TASK MANAGER JADI DISABLE????
  
Bookmark and Share

  1. #1
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Bandung
    Posts
    170
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    15

    [ask] TASK MANAGER JADI DISABLE????



    Mau tanya bro n sis......!!!

    kenapa tiba2 task manager ane ga bisa dibuka......

    jadi disble gitu....!!!! HELPPP.. thx b4
    Dasta
    DTC

  2. #2
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    The Orchid
    Posts
    795
    Thanks
    1
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    16

    Re: [ask] TASK MANAGER JADI DISABLE????



    kayanya itu tanda2 kena virus lokal bro
    coba scan dulu pake pcmav atau antivirus yg diupdate terbaru..


  3. #3
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    kuningan Jakarta
    Posts
    1,521
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    20

    Re: [ask] TASK MANAGER JADI DISABLE????



    Quote Originally Posted by Dhonie View Post
    Mau tanya bro n sis......!!!
    kenapa tiba2 task manager ane ga bisa dibuka......
    jadi disble gitu....!!!! HELPPP.. thx b4
    coba lo scan pakai AV lo yang terupdate atau gunakan PcMAV scan dari safe mode ...

    kalau bisa buka regedit, coba delete dibagian ini ...

    HKCU,Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Pol icies\System,DisableTaskMgr

  4. #4
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Surabaya
    Posts
    686
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    18

    Re: [ask] TASK MANAGER JADI DISABLE????



    Iya nih, ini rasanya virus local.
    Scan pake Nod32 rasanya udah bisa kok.

  5. #5
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Bandung
    Posts
    170
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    15

    Re: [ask] TASK MANAGER JADI DISABLE????



    Quote Originally Posted by dirgahary View Post
    coba lo scan pakai AV lo yang terupdate atau gunakan PcMAV scan dari safe mode ...

    kalau bisa buka regedit, coba delete dibagian ini ...

    HKCU,Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Pol icies\System,DisableTaskMgr

    MANTEBS...... DisableTaskManagernya ane isi ma "0"... bisa lagi deh!!! tenkyu bro...

  6. #6
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Bandung
    Posts
    170
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    15

    Re: [ask] TASK MANAGER JADI DISABLE????



    Oia, btw ngarung ke yang laen ga yah!!!

  7. #7
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Bandung
    Posts
    170
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    15

    Re: [ask] TASK MANAGER JADI DISABLE????



    " CASE CLOSED "

    THX ALL 4 thw Question..

  8. #8
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    kuningan Jakarta
    Posts
    1,521
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    20

    Re: [ask] TASK MANAGER JADI DISABLE????



    Quote Originally Posted by Dhonie View Post
    Oia, btw ngarung ke yang laen ga yah!!!
    ngarung teh naon a' ? ngarung = ngaruh ?

    kalau registry tadi di delete atau dijadiin "0", tidak ngaruh kemana-mana CMIIW

  9. #9
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Bandung
    Posts
    170
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    15

    Re: [ask] TASK MANAGER JADI DISABLE????



    ternyata cuma gitu doank yah....!! hihih jadi malu, tadinya ane mau install ulng tuh windows!!!

  10. #10
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    ►► MAXTOR 1TB ►►
    Posts
    576
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    15

    Re: [ask] TASK MANAGER JADI DISABLE????



    Quote Originally Posted by Dhonie View Post
    Quote Originally Posted by dirgahary View Post
    coba lo scan pakai AV lo yang terupdate atau gunakan PcMAV scan dari safe mode ...

    kalau bisa buka regedit, coba delete dibagian ini ...

    HKCU,Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Pol icies\System,DisableTaskMgr
    MANTEBS...... DisableTaskManagernya ane isi ma "0"... bisa lagi deh!!! tenkyu bro...
    beruntunglah karena regedit nya ngga ikutan diutak atik oleh si virus

    @dirgahary
    great help, +1

    Rejeki, Jodoh, dan Final Score ada di tangan Tuhan

    still believe, we're gonna through the 19th!

    to believe does not necessarily mean blind faith, nor does faith mean blind belief


 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts